Κρασί με ανοιχτό χρώμα άχυρου και λεπτή, επίμονη φυσαλίδα. Έχει φρουτώδεις-ανθισμένες νότες με ευχάριστες χαρακτηριστικές νότες πράσινου μήλου και φλούδας αμυγδάλου. Ένα κρασί που ταιριάζει σε όλο το γεύμα και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για απεριτίφ ή με ορεκτικά.
Ποικιλία σταφυλιών: Γκλέρα
Περιοχή: Βενετία
Τυπολογία: Αφρώδες κρασί
Κρασί χρώματος άχυρου στο οποίο παίζουν κομψές κίτρινες αντανακλάσεις. Λεπτό, ευχάριστο, έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα. Η γεύση είναι ξηρή, ελαφρώς αρωματική, με πικρή βάση που θυμίζει αμύγδαλο.
Ποικιλία σταφυλιών: Lison
Περιοχή: Βενετία
Είναι έντονο ρουμπινί κόκκινο με βιολετί ανταύγειες στην νεότητά του: τα αρώματα είναι έντονα και ποικίλα, επικεντρωμένα σε φρουτώδεις, λουλουδάτες και πικάντικες νότες με μια ελαφριά φυτική υπόνοια. Η γεύση είναι έντονη, βελούδινη και νόστιμη, με μια κομψή δομή και σύνθετους και εκλεπτυσμένους τανίνες. Η ζεστή αλκοολική νότα υποστηρίζει την απαλότητα και μεταφέρει τις αισθήσεις προς μια τέλεια γευστική-οσφρητική αντιστοιχία. Η επίγευση είναι επίμονη και κλείνει με νότες φρούτων και μπαχαρικών.
Ποικιλία σταφυλιών: Cabernet Sauvignon
Περιοχή: Βενετία
Φωτεινό ρουμπινί χρώμα. Έχει χαρακτηριστικό, λεπτό αρωματικό άρωμα με μια πολύ ελαφριά υπόνοια βιολέτας. Η γεύση είναι ξηρή, γεμάτη και ελαφρώς βοτανική.
Ποικιλία σταφυλιών: Merlot
Περιοχή: Βενετία
Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Ευρύτατα εξωτικά αρώματα εμπλουτισμένα με λεπτές ανθικές νότες.
Γεύση: Ισορροπημένο μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας, προσφέρει ένα άμεσο και πολύ ευχάριστο κρασί.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα σχετικά μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεία: Ένα εξαιρετικά ευέλικτο κρασί που ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις, από το κλασικό απεριτίφ μέχρι ολόκληρο το γεύμα.
Έντονο χρώμα άχυρου κίτρινο με πράσινες αντανακλάσεις, έχει φρουτώδη και λουλουδάτη γεύση με νότες μήλου. Η σωστή ισορροπία μεταξύ οξύτητας και σακχάρων καθιστά αυτό το αφρώδες κρασί πολύ λεπτό και έντονο.
Περιοχή: Βενετία
Τύπος: Αφρώδες κρασί
Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Τα αρώματα είναι έντονα με σαφή υποψία Χρυσού μήλου.
Γεύση: Οι οξείες νότες συνδυάζονται με απαλότητα και σωστή γεύση.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6–8 °C. Συνιστάται ένα μάλλον μεγάλο ποτήρι τουλίπας.
Συνοδεία: Μπορεί να απολαύσει κανείς τόσο κατά την διάρκεια απεριτίφ, σε συνδυασμό με αλμυρές φουκατσά και μπισκότα, όσο και σερβιρισμένο με πρώτα πιάτα βασισμένα σε λαχανικά ή με δεύτερα πιάτα ψητού ψαριού ή ψητού λευκού κρέατος.
Ρουμπινί χρώμα που τείνει προς το γκράνατ. Γεύση ξηρή, ολοκληρωμένη και γεμάτη χαρακτήρα. Ωρίμασε σε 300 λίτρων σλαβικών βαρελιών για μια βέλτιστη χρονική περίοδο ώστε να τελειοποιήσει το χαρακτηριστικό του μπουκέτο.
Περιοχή: Βενετία
Τύπος: D.o.c.
Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Λεπτή επίμονη φυσαλίδα, έχει γλυκές νότες μήλου, αχλαδιού και μια απαλή νότα εσπεριδοειδών.
Γεύση: Χαρακτηρίζεται από ποικιλόμορφες φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες συνοδευόμενες από έντονη οξύτητα που εξασφαλίζει μια ευχάριστη και επίμονη επίγευση.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα σχετικά μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεία: Ιδανικό ως απεριτίφ, είναι εξαιρετικό με πρώτα πιάτα με βάση το ψάρι, ψητό λευκό κρέας, ψητά λαχανικά και αλμυρά σνακ.
Λαμπερό ρουμπινί χρώμα. Η έντονη αρωματική μυρωδιά του κρασιού ηρεμεί με τα χρόνια στο μπουκέτο, υπογραμμισμένη από την πολύ κομψή βοτανική μυρωδιά. Γεύση πλήρης, παρατεταμένη, γεμάτη χαρακτήρα.
Ποικιλία σταφυλιών: Cabernet Franc
Περιοχή: Βενετία
Μια επιλογή από τα καλύτερα σταφύλια γκλέρα του ιστορικού αμπελώνα, για ένα κρασί που αποκαλύπτει ήδη στο όνομά του τον αδιάσπαστο δεσμό του με τη γη από την οποία προέρχεται. Η πιο ξηρή έκδοση με υπολειμματική ζάχαρη 0 γρ/λτ για ένα Prosecco Superiore που μπορεί να απολαυθεί ως απεριτίφ ή και σε συνδυασμό με θαλασσινά ορεκτικά και νόστιμα finger food.
Ψυκτικές βιτρίνες στατικές ή αεριζόμενες για την έκθεση κρασιών 126 – 162 φιάλες
Χρώμα: Γκρι αλουμίνιο ματ
Αριθμός φιαλών: 126 (μοντέλο με σωλήνες από ατσάλι) – 162 (μοντέλο με ραφάκια από ανοξείδωτο χάλυβα με τρύπες)
Εύρος: +4/+20 °C
Διαστάσεις mm: 820x550x1970
Σε μια διασταυρούμενη διήθηση, η επιφάνεια του φίλτρου είναι μια ημιπερατή μεμβράνη. Το υγρό περνά μέσα από τη μεμβράνη και διασχίζει αυτήν. Έτσι, διατηρείται καθαρή. Χρησιμοποιείται για κρασί, ζυμωμένα φρούτα, μέλι, μπύρα.
Οι μεμβράνες που χρησιμοποιεί η Bared δεν δημιουργούν καμία μηχανική αντίσταση: είναι ευαίσθητες στο προϊόν και δεν αυξάνουν τη θερμοκρασία του. Η διήθηση με τα συστήματα Bared εγγυάται το λαμπερό και αποστειρωμένο προϊόν σε μία μόνο διέλευση σε σύγκριση με άλλα συστήματα που απαιτούν περισσότερα στάδια διήθησης, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη καταπόνηση στο προϊόν.